Share |

Organic Food Bar -terveyspatukka

Täydennä ruokavaliotasi nauttimalla ravitseva, luonnonmukainen ja hyvänmakuinen Organic Food Bar™ -terveyspatukka. Ne valmistetaan 90 % neutraloivista, orgaanisista viljatuotteista ja idätetyistä tehokasviksista, ja siksi niissä on runsaasti aktiivisia entsyymejä ja antioksidantteja. Niiden ravintoainetasapaino ja koostumus edustavat elimistöllesi optimaalista ruokavaliota.

Maistuvat hyvältä ja kohentavat kuntoa

Toisin kuin monet terveysruuat, luonnonmukaiset terveyspatukat sekä kohentavat kuntoasi että maistuvat todella hyvältä. Ne sopivat evääksi kouluun, työpaikalle, kuntosalille, ostoksille, matkalle ja aina, kun olet kiireinen ja liikut paljon.

Voit korvata aterian Organic Food Bar™ -terveyspatukalla milloin vain. Oikea välipala Sinulle, joka laihdutat tai urheilet. Pitkäketjuiset hiilihydraatit ovat olennaisia, kun tarvitset kestävää energiaa ja haluat hillitä ruokahaluasi.

Energiapatukka on maidoton, laktoositon ja gluteeniton. Ne ovat myös Suomen tullilaboratorion testaamia ja hyväksymiä. Energiapatukka on EU-sertifioitu luomutuote, jonka valmistusmaa on USA.

Suomen luontaistuotekauppiatten liitto valitsi Organic Food Bar -terveyspatukat ehdolle vuoden 2008 luontaiselintarvikkeeksi.

Jos elimistösi saisi valita oman ruokavalion...   

Sinulla on oikeus edellyttää luonnonmukaisuutta sekä ravinnoltasi että ympäristöltäsi. Organic Food Bar™ -energiapatukoissa elimistöystävällinen luonnonmukaisuus yhdistyy herkulliseen makuun. Korkealaatuiset raaka-aineet, hyvät Omega-3-rasvahapot ja ainutlaatuinen kylmätuotantomenetelmä tekevät sen mahdolliseksi. Luonnonmukaiset lisäravinteet ovat parasta ruokavaliota mitä voit elimistöllesi tarjota.

Neutraloivat luonnon valkuaisaineet

Ovat tärkeitä, kun haluat ylläpitää tai kasvattaa lihasvoimaa terveellä tavalla. Aktiivisen liikkujan lihakset tuottavat maitohappoa. Organic Food Bar™ -patukoiden helposti sulavasta luonnon manteliöljystä ja luonnonmukaisesti kasvatetusta ruskeasta riisistä saat tarvitsemasi valkuaisaineet muodossa, joka auttaa vähentämään maitohappoa elimistössäsi. Sen ansiosta lihakset kipeytyvät liikkuessa vähemmän ja palautuminen harjoittelun jälkeen on nopeampaa.

Olitpa sitten aktiivikuntoilija tai muuten kiireinen, liikkuva ihminen, luonnonmukaiset Organic Food Bar™ -lisäravinnepatukat auttavat sinua saavuttamaan terveys- ja kuntotavoitteesi nopeammin.

Pitkäketjuiset hiilihydraatitloyda.png

Ovat olennaisia, kun tarvitset kestävää energiaa ja haluat hillitä ruokahaluasi. Organic Food Bar™ -energiapatukan nauttiminen aamiaiseksi, lounaaksi tai päivälliseksi tuo ruokavalioosi monipuolisen, terveellisen hiilihydraattilisän, josta saat pitkäkestoista energiaa. Yhdessä Organic Food Bar™ -ateriassa on juuri sopiva hiilihydraattiannos pitämään energiatasosi tasaisena.

Hyödylliset Omega-3-rasvahapot

Auttavat tutkitusti ylläpitämään elimistölle tärkeää aineenvaihduntaa, parempaa suoritus- ja vastustuskykyä, sydämen ja verisuonten terveyttä sekä hormonaalista tasapainoa. Kaikki Organic Food Bar™ -energiapatukat sisältävät pellavaa, josta saat laadukkaita Omega-3-rasvahappoja. Patukat sisältävät myös runsaasti kasvisteroleja, joiden terveysvaikutukset ovat tutkimuksin todistettu. Rasvattomasta tai vähärasvaisesta ruokavaliosta et saa samoja hyötyjä.

Puhtaat kasvisravintoaineet

Puhtaat kasvisravintoaineet edistävät yleistä terveyttäsi ja vastustuskykyäsi. Organic Food Bar™ -patukat sisältävät useita erityisen ravinnerikkaita luonnonraaka-aineita, kuten

  • pellavan ja savikkakasveihin kuuluvan kvinoan ituja
  • havaijilaista spirulina-levää
  • kuivattua vehnän ja ohran itumehua
  • mustikkaa, vadelmaa ja karpaloita

Aktiiviset entsyymit säilyvät kylmätuotantomenetelmän ansiosta toimintakykyisinä Organic Food Bar™ -patukoissa. Runsas entsyymien määrä edistää ruoansulatusta ja ravinnon hyväksikäyttöä solutasolla. Tuoreilla, kypsentämättömillä ja teollisesti prosessoimattomilla ravintoaineilla on tärkeä rooli ruokavaliossamme.

Ota Organic Food Bar™ -terveyspatukat osaksi päivittäistä ruokavaliota!

Kaikki tietävät, että on tärkeää syödä oikein. Joskus se vain ei ole helppoa. Organic Food Bar™ -patukat ratkaisevat ongelman: herkullisia, ravitsemuksellisesti tasokkaita vaihtoehtoja helposti mukana kulkevassa muodossa.

Organic Food Bar™ -patukat ovat askel terveelliseen ruokavalioon ja samalla kätevä ratkaisu kiireisimmällekin ihmiselle.

rawbite_eu_organic_logo_bite.jpg


Valmistaja: Organic Food Inc. USA