Share |

Rawbite-energiapatukka

Rawbite-energiapatukat ovat EU-luomusertifioituja, gluteenittomia ja laktoosittomia. Ne eivät sisällä lisättyä sokeria. Valmistusmaita ovat Tanska ja Tšekki.

Tanskan terveyskauppiaat valitsivat Rawbite-energiapatukat vuoden parhaaksi terveyselintarvikkeeksi vuonna 2011. Rawbite-energiapatukat ovat myös Tanskan puolustusvoimien kenttäannoksia.

Terveellinen välipala – nauti missä vain

Rawbite on kolmen tanskalaismiehen perustama yritys. Morten, Nikolaj ja Rolf halusivat luoda yksinkertaisen, rehellisen ja terveellisen energiapatukan, joka olisi helppo pitää mukana ja nauttia missä vain. Idean pohjalta syntyi hedelmä-pähkinä-luomuenergiapatukka, Rawbite.

Siitä alkaen, kun ensimmäinen Rawbite-energiapatukka syntyi keittiön pöydällä, kasvava kiinnostus tuotteeseen jatkuu sekä Tanskassa että kaikissa 24 maassa, joissa Rawbite on nyt saatavilla.

rawbite_eu_organic_logo_bite.jpg

loyda.png

Tavoitteena paras mahdollinen maku

Rawbite-energiapatukoiden menestys perustuu yksinkertaisuuteen, iloon ja innostukseen, jotka ovat osa tuotteen ideaa. Vaikka tuotanto ei enää mahdukaan keittiön pöydälle, se on paikka, missä reseptit yhä kehitetään – eikä periksi anneta, ennen kuin maku on paras mahdollinen. Tuote valmistetaan kunnioittaen sen luonnollisia raaka-aineita, jotka prosessoidaan huolella täysin ilman kuumentamista.

Morten, Nikolaj ja Rolf tapasivat sattumalta. He ovat kuitenkin vakuuttuneita siitä, että kohtalo toi heidät yhteen, jotta he saisivat aikaan tämän yksinkertaisen, rehellisen tuotteen, joka tuo maistuvan ja terveellisen raakamakupalan helposti jokaisen saataville.

rawbite_historie.jpg