Share |

Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä lääkäri ja ravitsemusasiantuntija Veli-Pekka Valkosen kanssa. Hän toimii yhteisyössä Suomen Urheiluliiton kanssa työskentelemällä mm. useiden maajoukkue- ja Olympia-valmennettavien urheilijoiden ravitsemusasiantuntijana.

Urheilijan tulisi nauttia ravintoköyhää energiaa mahdollisimman vähän. On tarpeellista saada päivittäin ravinnon mukana riittävä määrä suojaravinteita suhteessa nautittuun energiaan. Näin voidaan mm. ennaltaehkäistä lihasvaurioita ja nopeuttaa elimistön palautumista.

Monipuolinen, luonnonmukainen ruokavalio ja prosessoimaton ravinto ovat ravinnerikkaita ja parhaita energian lähteitä ihmisen elimistölle. Säännöllisessä harjoittelussa parhaimmat tulokset saadaan liittämällä ruokavalio yhdeksi osatekijäksi harjoitusohjelmaa.

Ravitsemusta, suojaravinteita ja monipuolisuutta ajatellen Organic Food Bar -energiapatukat ovat ensiluokkaisia, turvallisia ja lähes kaikille sopivia ravinnelisiä.”

velipekkavalkonen.jpg

Lääkäri Veli-Pekka Valkonen

Veli-Pekka Valkonen on fysiatri ja avirekuntoutuksen ylillääkäri sekä tunnettu tutkija ja luennoitsija. Hän on tutkinut mm. sydän -ja verisuonitauteihin vaikuttavia tekijöitä.